Wij zijn Power-S

creatieve coöperatie op Strijp-S

meer weten?

Waar vind je de juiste club creatieven om een echt gaaf project neer te zetten? POWER-S gelooft in de kracht van het collectief. Creatieven die elkaar scherp houden. Doelen bereiken die passen bij grote organisaties, ambitieuze ondernemers, start-ups en gevestigde merken.

POWER-S investeert in lange termijnrelaties met klanten. We staan voor communicatieoplossingen die bedrijven succesvol maken.

recent werk

Dynamo

Dynamo heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt en de lat hoog gelegd voor de toekomst. Power-S ontwikkelde samen met Dynamo een vernieuwende website die naadloos aansluit bij de ambitie en visie van deze jongerenorganisatie. We zijn trots op het behalen van alle gestelde doelen: meer conversie, meer engagement, meer bezoekers en een overzichtelijke, makkelijk te navigeren website.

Updates

Nieuws21 Maart 2014

KNOWLEDGE IS POWER

Onze kracht neemt toe. Power-S verwelkomt nieuwe leden Inphos, Documedia en Matte-Nande. Daarmee verbreden we onze expertise met innovatieve ICT-oplossingen, film en animatie.

Power-Blog

Power-Blog2 April 2014

Eindhoven is happening

De meest krachtige ideeën ontstaan in dit 'kleine stadje' van het Zuiden. Onder de rook van de Eindhovense binnenstad, neemt Strijp-S een opvallende plaats in. In een handjevol unieke gebouwen vind je een mix van creatieve specialisten.